Категории

Накратко за нас

Всеки дом*HOme* ресторант*REstaurant*и хотел*HOtel* е визитка и показва вкус към оборудване и дизайн. 

-HOme е мястото,където сме заедно,където работим,където играем с децата си.Нашата задача е да помогнем в оборудването му за да бъде той за вас комфортен и уютен.

-REstaurant е мястото ,където се събираме с приятели и колеги ,за да отпразнуваме незабравими моменти на израстване и промяна.

-HOtel е мястото за отдих и релакс от забързаното ежедневие.

В дългогодишната си работа с клиенти се опитваме да удоволетворяваме търсенето към иновативност с разнообразието от стоки,които предлагаме. При нас може да намерите артикули за вашата механа,вила,кухня,баня,офис. Ние сме с натрупан опит в сферата на търговия със стоки за бита, домашни потреби, ресторантско и хотелско оборудване. С разнообразието от продукти искаме да станем част от вашия дом,хотел или ресторант и да го превърнем в любимо място за вашето семейство, приятели и клиенти. За да отговорим на различните очаквания и потребности на пазара, продуктите ни са баланс между конкурентна цена и качество.

Всеки клиент и заведение има свой дух,предпочитания и отличителни характеристики и затова фирмата работи и е дистрибутор на български производители и вносители на стъкло,порцелан,пластмаса,емайл и инокс.

Ние не само продаваме домашни потреби и стоки за вашата вила ресторант или хотел на  изгодни цени, ние искаме да внесем топлина и усмивка във интериора ви. 

Нашият опит в продаването на стоки ни помага да ви предложим практични и интересни продукти,които наистина си заслужават. 

Поръчайте си избраният артикул и той ще дойде до теб с изгодна, бърза и удобна доставка до адрес или офис на куриер.

За да сме коректни към Вас,ние изпращаме всички стоки с "преглед и тест" преди заплащане.

А ако имате някакви въпроси и затруднения,ние те очакваме на 0894 242900.

Търговските ни обекти са с адрес:

-ВАРНА Колхозен Пазар до Рибна Борса ул"Ивайло" 5   фейсбук страница ХОРЕХО ТРЕЙД http://www.classbg.eu/bg/Otstpki-po-obekti/1801.html

-СИЛИСТРА ЦЕНТЪР ул"Шар Планина"2

 http://2pos.co/20092/1664/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BE%D0%BE%D0%B4

-Силистра бул."Македония" 133  http://text-map.co/30138/2496   Фирмени магазини -Силистра

В нашите магазини се предлагат разнообразни стоки от кристал, стъкло, порцелан, керамика,градинска мебел.

В тях винаги ще намерите нещо полезно за вашия дом, или подходящ подарък за Вас или Вашите близки..

В случай, че отваряте ново заведение,оборудвате дом,офис,хотел или искате да преоборудвате съществуващо, т.е за големи поръчки, моля да ни отправите запитване по eмейл

horeho@abv.bg или да  се свържете на тел 0894 242 900 

За нас ще бъде привилегия да станем част от вашия дом,ресторант,вила,офис със всичко нужно за оборудването му!