Категории

Сандъчета за цветя и балкон

Сандъчета за цветя и балкон

През пролетта и лятото градината на балкона става по-цветна и красива отвсякога.Цветните композиции в сандъчета или кошници са чудесен начин да превърнете балкона си в малък оазис. Хубавото е, че се срещат подходящи варианти за комбинация на различни растения според вкуса и нуждите на всеки градинар.Сандъчетата с цветя лесно се пренасят от едно място на друго. Тъмният ъгъл у дома може лесно да "светне" с едно сандъче с бяло, розово или жълтоцъфтящи и хелихризум. Веднага, след като прецъфтят, цветята от сандъчето можете да пресадите в градината и не на последно място, ако решите да смените дома си, можете да вземете любимите си сандъчета с вас.Сандъчетата винаги привличат погледа. Поставени на стратегически места, те разчупват монотомността на дома и терасата и създават неповторима атмосфера. Можете да изберете някаква тема или цвят

  • Микс от сукулентиСъвети за сандъчета с цветяЗа много обитатели на апартаменти отглеждането на цветя и зеленчуци в контейнери е единственият начин да имат домашна градина. А прекарването на време сред зеленина може да е единственият начин да се успокоите след тежък работен ден. Освен това, да си изцапате ръцете понякога може да ви сближи с природата и дори да нямате време за разходка в планината, все пак да се почувствате като част от природата. 

    Плюс това, градинските сандъчета и саксии могат да бъдат толкова малки или големи, колкото искате. Можете да започнете с една саксия и постепенно да добавите повече, тъй като ставате по-уверени. Може да започнете с цветя и да добавите зеленчуци или да се отдадете и да ги засадите наведнъж. 

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони